Adam og Eva Skole og Akademi

Adam og Eva Skole og Akademi

Love is the (h)air

Postet av Adam og Eva Skole og Akademi den 14. Feb 2019

I år har Adam og Eva nok en gang stått for hår under Din Bryllupsmesse på vakre Grand Hotel i Oslo. Her har vi fått være med på å påvirke hårtrender innen bryllupsmote for 2019 som gir brudestylingen prikken over i-en.


Som én av de 50 utstillerne på bryllupsmessen, hadde vi mulighet til å møte kommende bruder, brudgommer og forlovere. Vi ga de råd, tips og veiledning for hvordan håret kunne bli flottest mulig for den store dagen. I vakre omgivelser fikk man tilgang på eksklusive messetilbud, smaksprøver av bryllupskaker og mat, og ikke minst se den store visningen av bryllups - og festantrekk.


Det er en jungel av ulike varianter av oppsetninger og uttrykk, så om man lurer på hva som kunne kle/passe for din hårtype kan man bestille tid til en konsultasjon i en av våre Adam og Eva salonger, helt uforpliktende. Vi har frisører med solid frisørutdanning, og som ofte jobber ute på oppdrag for ulike magasiner og visninger. Er det noen som vil få deg til å føle deg trygg, så er det hos Adam og Eva.


Hos Adam og Eva skolen får elevene våre grundig gjennomgang av alt fra tekniske klippeformer til grunnleggende oppsetningsteknikker. Kunne du tenke deg å jobbe med hår og lære dette ut i fingerspissene, kan du søke deg inn som elev her. Vi har oppstart to ganger i året, januar og august.


0 Kommentar

Powered by: Bloc