Adam og Eva + Maria Maaneskiold

Postet av Adam og Eva den 13. Sep 2020


Vi er stolte av å presentere vårt samarbeid med Maria Maaneskiold @maaneskiolddHun er en multimedial kunstner som er mest kjent for sine malerier og animasjoner. I sine arbeider utforsker hun identitet, narsissisme, traumer, og hvordan opplevelser former det videre liv. Under Fushion Oslo @fushionoslo vil Maaneskiold vise frem illustrasjonsserien «Hårstrå». Dette er en serie verk som setter fokus på identitet og selvfølelse. 


Utstillingen er gjort mulig av Adam og Eva som i løpet av flere år har samarbeidet med en rekke anerkjente kunstnere. Vårt mål er å løfte frem talenter som i likhet med oss velger å være nyskapende og fargerike i sitt uttrykk.

Utstillingen vises fra 17. – 20. september på 
Stasjonsalmenningen i Oslobukta. Utstillingen er en del av Fushion Oslo og er kuratert av Collective Oslo @collectivefashionart


Velkommen, utstillingen er gratis og åpen for alle.


0 Kommentar

Trygg salong - Informasjon om smitteverntiltak

Postet av Adam og Eva den 15. Aug 2020Kjære kunde,

Vi gjør vårt ytterste for at ditt besøk skal være en god og trygg opplevelse. Vi følger helsemyndighetenes krav og råd til smittevern og er godt forberedt. Vi skaper en trygg salong for deg som kunde og for alle våre medarbeidere.

SMITTEKUNNSKAP 

Våre medarbeidere har gjennomført E-læring i smittevern fra Norske frisør og velværebedrifter i samarbeids med OsloMet og er godt satt inn i bedriftens smittevernrutiner.


 Trygg salong - Informasjon før salongbesøk 


KOM FRISK

Har du feber, symptomer på luftveisinfeksjon, er pålagt hjemmekarantene eller hjemmeisolasjon kan vi dessverre ikke behandle deg. Du må da avbestille din time hos oss og vi hjelper deg å finne en ny time.

KOM ALENE

Vi ønsker at du kommer til salongen alene, det er ikke mulighet for å ha med seg barn og hunder. Har du behov for ledsager skal salongen informeres om dette.

VASK HENDENE

Du skal sprite eller vaske hender ved ankomst og når du forlater salongen. Desinfiseringsmiddel vil stå lett tilgjengelig for våre kunder ved inngang.

HOLD AVSTAND

Vi har tilrettelagt med god avstand imellom arbeidsplasser på minimum 1meter. Hjelp oss med å holde god avstand

MOBILTELEFON, NETTBRETT OG PC BRUK

Disse er en potensiell smittekilde, og bør rengjøres/desinfiseres før de benyttes i salongen.
 Vi oppfordrer deg til å ikke bruke mobiltelefon, nettbrett eller PC.  


IKKE TA PÅ PRODUKTER UNØDVENDIG

Vi vil begrense kontaktsmitte og ønsker derfor at du ikke tar på produkter unødvendig. Dette gjelder også for flater i salongen. 

REN BEHANDLING

Alle kunder som skal behandles vil få hårvask. Skal du farge håret ditt ønsker vi at du møter med nyvasket hår.

REN SALONG

  • Vi desinfiserer arbeidsplasser og utstyr godt imellom hver kunde. Alle vil få en ren og  nyvasket kappe på ved behandling.

  • Salongene blir rengjort jevnlig gjennom hele dagen og alle kontaktflater vil bli desinfisert hyppig.


TRYGG SALONG

Andre tiltak vi gjør som vil påvirke ditt besøk hos oss:

  • Din frisør vil følge deg under hele din behandling.
  • Bemanningen i salongen er tilrettelagt slik at det vil være god avstand mellom kunder og medarbeidere i salongen. Dette vil også medføre til noe redusert kapasitet.
  • Vi kan dessverre ikke servere deg kaffe eller te.
  • Magasiner, blader og aviser vil ikke være tilgjengelig.
  • Du er selv ansvarlig for å henge opp ditt yttertøy, din frisør vil angi hvor dette kan henges eller legges.
  • Vi ønsker at du betaler med Vipps eller bankkort 
  • Etter krav fra Helsedirektoratet er vi pålagt å registrere alle kunder med navn og kontakt info. Dette er som en del av beredskapen for smittesporing. 


Vi ønsker deg velkommen

0 Kommentar

KONKURRANSE ❣️

Postet av Adam og Eva den 8. Mai 2020

Delta?


Post et bilde av deg og din ettervekst på Instagram og tagg bildet ditt med👉🏼
@adamogeva og #colormyroots


Vi trekker 6 (!) heldige vinnere 19.mai
Du kan vinne en fargebehandling til en verdi av 2500kr. Behandlingen utføres av en av våre Stylister eller Senior Stylister i utvalgte Adam og Eva salonger💘

LYKKE TIL!!:)


Inspirasjonsbilder av Art Director på Adam og Eva Arkaden @MayaStark 0 Kommentar

Vi åpner våre salonger gradvis fra 27. april

Postet av Adam og Eva den 20. Apr 2020

Adam og Eva vil gradvis åpne alle våre salonger fra 27. aprilVi ber om forståelse for eventuelle endringer i oppsatte timer fra 27. april grunnet smitteverntiltak. Din salong kontakter deg om det blir endringer i din oppsatte time.

For de av dere som hadde time før 27. april vil dere bli kontaktet for ny time. Vi jobber aktivt med dette, og din salong vil ta kontakt med deg.

Har du spørsmål angående din time? Send oss mail på info@adamogeva.no


Ta vare på hverandre, vi gleder oss til å se dere igjen.
Hilsen alle oss i Adam og Eva Familien
0 Kommentar

Gled en venn!

Postet av Adam og Eva den 11. Apr 2020Du kjenner sikkert som oss mange som nå har ettervekst, er blitt lang over ørene eller snart mister utsyn på grunn av lang pannelugg. Eller hva med venninnen som har gått fra blondine til brunette.


Vi tenker dette er tiden for å glede noen litt ekstra. Hva er ikke bedre enn et gavekort på egentid og pleie? Her kan du kjøpe et gavekort som kan brukes i alle vare salonger. Det kan brukes på behandlinger og produkter. Og er gyldig i 1år fra kjøpsdato. Gavekortet er digitalt og sendes på mail til mottakeren. 


Kjøp gavekort her!


Vi åpner våre salonger igjen gradvis fra 27. april. Vår nettbestilling er dessverre stengt inntil videre, da vi ønsker å flytte på eksisterende timeavtaler. Når dette er gjort vil nettbestillingen åpne som normalt.


Gled en venn, så ses vi.
Hilsen Adam og Eva
0 Kommentar

Powered by: Bloc