VISSTE DU...

Postet av Adam og Eva Steen og Strøm den 23. Jun 2015

... at Adam og Eva også har to salonger i Australia?Adam og Eva begynte sin karriere her i Norge i 1973. 26 år etter, i 1999, begynte vi vår australske reise med åpningen av vår første salong i Cairns og i 2005 åpnet vi også en i Brisbane.

Teamene "down-under" jobber tett med L'oreal Professional, og samarbeider og assisterer på Fashion Week i både Melbourne, Sydney og Perth.

Sjekk ut deres instagram-konto for masse kule updates!
Hjemmesiden: www.adamogeva.com.au
Facebook: Adam and Eva Brisbane og Adam and Eva Cairns


// Stine.


0 Kommentar

Lars dro til Roma på Redkens EURO RAC 2014

Postet av Adam og Eva Steen og Strøm den 20. Jun 2014


En av Redkens visjoner er å ha et så sterkt internasjonalt samarbeid som mulig;
I den anledning arrangerer Redken en artistisk samling for hele Europa -i år ble det holdt i Roma. Da Lars i år er med på Redken's Global Mentorship Program 2014, ble han også derfor valgt ut til å delta på årets R(edken) A(rtistic) C(onnection). Dette er som en bootcamp for Redkens Artister; 3 intense dager med scenetrening, nettverksbygging og kursing i de siste teknikkene og trendene som kommer.

Du kan gå inn på Lars's egen blogg og lese alt om turen. Vi gleder oss til å se hva Lars har lært! 

0 Kommentar

Også gutta synes det er greit å få en makeover!

Postet av Adam og Eva Steen og Strøm den 31. Mar 2014

Lars jobber ofte sammen med den kjente stjernestylisten Storm Pedersen. Denne gangen var det en herremakeover som var oppdraget! Bjørn fikk noen avslappende timer og masse tips av gutta! Lenger ned finner du link til hele saken!

Ha en super mandag!


0 Kommentar

Vurderer du lugg til en forandring? Lars og D2 fokuserte på lugger sist fredag!

Postet av Adam og Eva Steen og Strøm den 21. Mar 2014

Er du av dem som vurderer å klippe lugg, og som kanskje har hatt lyst veldig lenge, men ikke har turt? Hvorfor ikke stikke innom for en stuss? Her får du hele saken som sto i D2 forrige fredag, om du ikke rakk å kjøpe blekka! Kanskje blir du inspirert til å tørre…?

Art Direction og tekst; Maren Mosaker
Foto; Tove Sivertsen
Styling; Christina Ledang
Make Up; Tomas Erdis
Hår; Lars Eriksen Eitran / Adam og Eva Nedre Slottsgate / Redken


0 Kommentar

Et hav av muligheter...

Postet av Adam og Eva Steen og Strøm den 21. Mar 2014Lars hos oss har hele tiden hatt en forkjærlighet for Redkens' hårpleieserie og stylingprodukter. Han har fra tidlig av karrieren sin hos oss jobbet tett på det artistiske teamet til Adam og Eva som jobber for Redken, og har selv siden 2010 jobbet som artist via Akademiet til Adam og Eva for merket.

Her forleden dag fikk Lars en mail fra sjefen sin i Redken hvor han ble fortalt at han er tatt ut som en i et begrenset utvalg som Redken ønsker å satse på, og blir derfor sendt til New York medio april'14 for å delta på Redkens internasjonale Global Mentorship Program 2014. Dette er et kurs på internasjonalt nivå hvor Redken Norge i samarbeid med Adam og Eva sponser Lars til å dra.Kurset går ut på å høyne nivået til deltagerne til et internasjonalt høyt Redken-nivå, og Lars får coaching i sceneteknikk og formidling av kreativ kunnskap.

Lars jobber allerede idag på et høyt nivå, og vi kan ingenting annet enn glede oss til å se hvilke nye og uante muligheter dette vil bidra med til karrieren hans!

3 Kommentarer

Powered by: Bloc