HOW TO..

Postet av Adam og Eva Steen og Strøm den 21. Mai 2015

.. do a wedding knot!

Bli inspirert av australske Jonathan Soons:






// Hanne og Stine.



HOW TO...

Postet av Adam og Eva Steen og Strøm den 5. Mar 2015

... style your curls!

Wanda gir deg gode tips til hvordan du lett kan style krøllene dine hjemme, endten om du vil dempe frizz eller bare samle krøllene dine mer.



Vi vasket håret til Wanda med Shu Uemura Moisture Velvet. Hun sier at gode fuktighets-produkter er helt ypperlig til deg med krøller.






Styling-produktene Wanda kan anbefale er Shu Uemura's Essence Absolue og Kérastase Curl Fever. Sistnevnte er en varmebeskyttende og krølldefinerende gelé for alle hårtyper, som definerer krøllene, gir spenst og glans samtidig som krøllene føles myke.



Sørg for at produktene blir godt og jevnt fordelt i hele håret. Wanda bruker er en softstyler til å føne håret, men du kan også bare la håret lufttørke.



Ferdig resultat!

Har du spørsmål angående dine krøller, om det gjelder styling eller pleieprodukter, er du hjertelig velkommen inn til oss for råd, tips og veiledning.


// Stine.


HOW TO..

Postet av Adam og Eva Steen og Strøm den 23. Feb 2015

.. Style a messy lob.

En av de mest klipte klippene i 2014 var lobben, men vi har erfart at mange kunder syntes det er vanskelig å style hjemme. Så her kommer noen bilder for å vise hvordan man lett styler denne freshe klippen.



Vi startet med leave-in produkter som passet Yasmines hår. Hun har veldig tykt hår der tuppene er bleket, så vi brukte Redkens Anti snap for skadet hår og Shu Uemuras Essence Absolue Olje for å få et mykt og glansfullt resultat.


Vi fingerfønte det tørt og wrapfønte luggen fra side til side for å manipulere evt verver i front.


Vi delte inn i tilfeldige inndelinger for å få en mer "rufsete" look, og krøllet annenhver vei. En bakover og en fremover. Vi sprayet hver passè med L'orèals Constructor for varmebeskyttelse og litt ekstra hold.




Når vi krøllet håret lot vi spissene henge utenfor for å ikke få for mye krøll, og bevare mest mulig lengde på håret. Dette skaper også et mer "tilfeldig" og rufsete resultat.



Ikke rør krøllene får de har fått avkjølt seg ordentlig. Vi sprayet også en finishspray fra Redken før vi dro fingrene lett gjennom det for å løse opp krøllene.




Sånn lager man lett en messy lob, og vi er kjempe fornøyde med resultatet!

// Hanne og Stine.






HOW TO..

Postet av Adam og Eva Steen og Strøm den 20. Feb 2015



..MYJOUELS TATTOOS
Vi har fått inn Myjouels tatoveringer og her er en kjapp gjennomgang om hvordan man bruker det.

Sørg for at huden er helt ren, tørr og fri for kremer før man starter.



Klipp tatoveringen fra arket så tett på kantene som mulig.



Ta av den klare plasten



Legg tatoveringen ned mot huden forsiktig. Pass på å ikke bevege arket etter det er lagt mot huden for å unngå rynker i tatoveringen.




Hold en våt klut over i ca 30 sekunder. Ikke gni eller stryk, men hold et lett trykk for å få hele tatoveringen våt. Man kan også holde den under en spring eller bruke en sprayflaske.




Fjern papiret forsiktig og klapp en våt klut forsiktig over til slutt for å feste den hele veien.



Pass på å ikke vri eller strekk på huden de neste 10 minuttene så tatoveringen får tørket og satt seg ordentlig.

For fjerning av tatoveringen kan du enkelt gni forsiktig med en bomullspad dynket med olje.





// Hanne og Stine.