KINE HAGLIND

Postet av Adam og Eva Steen og Strøm den 13. Okt 2016

Vi har fått et nytt tilskudd i familien her på Steen og Strøm.


Kine Haglind startet sin frisørkarriere som lærling hos Zeen Frisør i august 2012, og hun tok sitt svennebrev i august 2015. Hun har blant annet hvert med å style modeller til catwalken for Esmode, og tatt kurset til både HOB og American Crew."Det som jeg liker best med jobben min er farge og herreklipp. Jeg liker å bli inspirert - av alt fra kunder og kolleger, kjendiser og folk på gata".


Kine jobber nå som stylist hos oss og tar 750,- for klipp og fullpris på alt av fargebehandlinger.

Bestill din time hos Kine ved å ringe salongen på 22416263, eller via vår nettbooking her.//Adam og Eva Steen og Strøm


0 Kommentar

MATHILDA KARLSSON LIND

Postet av Adam og Eva Steen og Strøm den 15. Sep 2015

Mathilda jobber som art director hos oss og har jobbet som ferdig utdannet frisør i 6 år. Hun begynte som lærling i 2004 i Umeå, og har siden jobbet i både Norge, Sverige og Barcelona. I januar 2013 begynte hun her hos oss i Adam og Eva Nedre Slottsgate.

Oslo Fashion Week og Oslo Trend er bare en brøkdel av det Mathilda har vært med på. Hun har også vært med på Adam og Eva sin stafftraining, advanced klippekurs, samt mye extensions-kurs. Hun har vært på kurs med Toni&Guy i Sverige, American Crew, Joico, Kerastase og Loreal både innenlands og utenlands.
Mathilda gjør alt av klipp, farge, extensions og styling. Hun farger også vipper og bryn."Det jeg liker best med jobben min er all kreativiteten, og alle møtene med så mange forskjellige typer mennesker! Det er de som er inspirerende, samt alle mine kolleger. Pintrest er jeg også mye innom for å finne inspirasjon, og ser mye på en mer hel styling - ikke bare hår."//Nedre Slottsgate.


0 Kommentar

ALEXANDRA ANDREASSEN

Postet av Adam og Eva Steen og Strøm den 7. Sep 2015

Alexandra begynte i Adam og Eva for 7 år siden, og har nå jobbet som frisør i 5 år.
Alexandra jobber nå som senior art director og er salongens faglige leder, da hun har ansvaret for alle lærlingene her og oppfølgingen deres. Hun har også vært både lærer og veileder på Adam og Eva Skolen.

Alexandra har blant annet jobbet mye på Oslo Fashion Week, gjort styling for MXDC-katalog og hvert med på "Årets Frisør"-bilder. Hun har tatt RCH (Redken Certified Haircolorist), samt at hun har tatt både Color Key- og Color Master-kurset til Loreal, som hun også er konsulent for.
I salongen gjør Alexandra alt av klipp og farge, extensions og hull i øret.


"Det jeg liker best med jobben min er absolutt det kreative. Det å møte nye mennesker og stadig være i utvikling. Det er ikke hvordan du har det, men hvordan du tar det".

// Nedre Slottsgate.

0 Kommentar

PARISA FARD

Postet av Adam og Eva Steen og Strøm den 26. Aug 2015

Gladnyhet!

Vi utvider Nedre-familien med enda et nytt tilskudd, PARISA FARD!
Parisa er 29 år og er utdannet både frisør, makeup-artist og motekonsulent/stylist.
Hun har jobbet som frisør i 8 år, og gleder seg til å begynne sitt nye eventyr hos oss.


Parisa begynner hos oss tirsdag 1.september!
For timebestilling ringer du oss på 22416263, via vår nettbestilling eller vår app.


// Stine.

0 Kommentar

SOLIN NHELI

Postet av Adam og Eva Steen og Strøm den 18. Aug 2015

Solin begynte sin lærlingtid i Nedre Slottsgate 12.august 2014, og jobber nå som junior 2 hos oss.

Solin elsker å gjøre fargedesign! Hun har følgt mye med på Guy Tang, som er hennes største inspirasjon - allerede før hun begynte på frisørskolen.
Solin har tatt colorkeys-kurset til Loreal, og gjør for det meste både klipp og farge her i salongen."Det jeg liker best med jobben som frisør er at jeg får være kreativ. Jeg elsker å være kreativ. Jeg blir inspirert av alle folk rundt meg, og alle frisørene er ganske forskjellige. Jeg tror man kan lære noe av alle sammen".

// Nedre Slottsgate.


0 Kommentar

Powered by: Bloc