HÅRDONASJON

Postet av Adam og Eva Steen og Strøm den 19. Apr 2016I forrige uke hadde vår stylist, Solin, en kunde som hadde et ønske om å donere bort de lange lokkene sine.


Sjekk ut forandringen her:


Bilde før lengdene forsvinner

Lokkene er klare for donasjon!Og slik ble kunden på håret etter ferdig klipp og styling:


En kjempe fornøyd kunde med fantastisk sluttresultat!


For å bestille time hos vår stylist, Solin, ring salongen vår på 22416263.


//Adam og Eva Steen & Strøm


0 Kommentar

SYNERGY

Postet av Adam og Eva Steen og Strøm den 23. Okt 2014

16.10.2014 fikk vår kjære Lars igjen vist oss hva han er god for og ikke minst inspirert oss alle.
Lars har nemlig vært en av tre kreative personer som har kreert en fantastisk bildeserie kalt SYNGERGY.

Billedserien SYNERGY er en hyllest til de kreative håndverkerne som til enhver tid jobber bak kameraet. Fokuset var derfor på de tre fagfeltene som skaper dynamikken – og hvor formålet ikke er å selge, men snarere dyrke det som skaper et godt bilde:

FARGE, FORM OG KOMPOSISJON.

Serien er basert på et samarbeid mellom tre kreative personer, med hvert sitt felt innenfor fashion: fotograf Thomas Brun, make up artist Marthe Kroondjik og ikke minst vår hårstylist Lars Eriksen Eitran. Resultatet er en serie på seks fargesterke og grafiske bilder, med et dynamisk beskuende.Kvelden ble vellykket med flott oppmøte av venner og bekjente - samt god hjelp ifra assistenter ifra Adam og Eva Skolen.

- Vi i Nedre er så stolte av deg, kjære. Du er fantastisk frisør med et talent og engasjement større en de fleste. Det er en ære og få jobbe med deg, og du er en strålende mentor og inspirasjon for oss alle. Du har nådd langt allerede, men det stopper ikke her. Du skal nå lengre, og vi gleder oss til å være en del av din utvikling. Dette har du fortjent - Vi er så glad i deg.

// Hege - på vegne av alle i Nedre Slottsgate.


2 Kommentarer

"Graffiti Nation"

Postet av Adam og Eva Steen og Strøm den 18. Sep 2014

... er den nye kolleksjonen til Matrix - basert på nettopp "Graffiti".

Og ingen andre enn vår kjære Vidar holdt kurset, sammen med Eirik ifra Grensen.
Her fikk vi se kule klipper, spreke farger og stilig styling - inspirert av graffiti. Kjempe kult!

Vidar hadde også med seg vår stylist Hege som assistent.

- Du kan bestille time hos VIDAR på tlf 22 41 62 63, gå inn på nettbookingen eller via Adam og Eva sin timebestillingapp -

//Hege - Nedre

0 Kommentar

Internvisning - HAVET

Postet av Adam og Eva Steen og Strøm den 1. Sep 2014

Fredag 29/8-14 var det duket for internvisning i Nedre.

Da var det endelig Hege og Stine sin tur til å imponere og inspirere andre frisører i Adam og Eva.
Visningen var basert på "Havet", og vi ble inspirert av havfruer og alle havets farger.
Tusen takk for alle som kom!
Stor takk til Shlomi for fantastisk sminke, og takk til Ken for lyssetting.

- Hege og Stine // Adam og Eva Nedre Slottsgate.


0 Kommentar

Jeg har lært så utrolig mye...

Postet av Adam og Eva Steen og Strøm den 12. Mai 2014


… om alt annet enn hår; Om det å bli en dyktigere platformartist; om det å holde kurs for andre, å formidle kreativ kunnskap og å lede en gruppe fra scena -ganske utrolig hvor mye man skal kunne som Redken-artist! Og jeg setter så utrolig stor pris på det! Ikke bare blir vi dyktigere kursholdere av det, men også bedre medmennesker, kollegaer, lærere og bedre i oss selv!
Det å holde kurs for andre krever veldig mye, og mest av alt; deg selv!Vi var 8 stk valgt ut på verdensbasis -ganske sprøtt! Jeg friker nesten litt ut når jeg tenker på det… her er fire av oss samlet dag 2 om morgenen like før vi begynte -utenfor The Exchange, som de kaller akademiet til Redken på 5th Avenue. Fra venstre; Dimitris, meg, Enrico og Gianluca. En veldig fin gjeng, og jeg ble imponert over hvor støttende og sterk gruppetilhørigheten ble på bare tre dager! Etter tre intense dager med kurs, var det hele plutselig over, og alle skulle hjem hver til sitt! Hvor ble dagene av?! De sier at tiden flyr når man har det gøy, og tydeligvis…! Jeg føler meg veldig priviligert, og utrolig heldig som får være en del av The Global Mentorship Program 2014 -utrolig stort å få lære av så store navn i bransjen, og av mentorer som har brønner med kunnskap! Jeg er utrolig spent på utviklingen videre nå mot fase 2 i oktober...
0 Kommentar

Powered by: Bloc