Tips til en "Bad Hair Day"!

Tips til en "Bad Hair Day"!

Postet av Adam og Eva Steen og Strøm den 31. Okt 2012

VI har alle slike dager - UANSETT hva du gjør, så vil håret bare ikke gjøre slik det blir bedt om. Her har vi funnet noen bilder til inspirasjon om en "Bad Hair Day" skulle inntreffe... ;)

"The Top Knot"

Samle alt håret i en stram eller løs høy hestehale. Så kan du vikle alt håret rundt hestehalen, stramt eller løst, med eller uten padding. Eksempler på padding som kan brukes til å fylle ut "knot"-en er en "Doughnut", en (ren;))sokk eller tupert hår.

Man kan også spice opp "knot"-en med et skjerf, sjal, spenner eller sløyfer.

 
Eller så kan man jo bare gå BIGGER and BADDER! Er håret allerede halvveis rufs uten mulighet for helbredelse, så er det jo bare å overdo it. Seksjoner håret og spray litt tørrsjampo eller pulver i røttene. Fordel noen pump med saltvannsspray i lengdene og klem og rufs i vei for en skikkelig straight-out-of-bed-look.


Source: fellt.com via MY on Pinterest

Et siste remedie mot dårlige hårdager kan også være å flette hele eller deler av håret. Det lønner seg å ha litt god krem med lett hold på fingrene for å få full kontroll på flettingen.

Source: flickr.com via MY on Pinterest

Om håret fortsatt virker helt umulig så er det jo bare å komme ned til oss i Nedre - vi kan temme ethvert uregjerlig hår ;)

   Forsidebildet er hentet fra http://www.magforwomen.com/8-ways-to-fix-a-bad-hair-day-when-in-a-rush/

 

 
Kommentarer

1 Kommentar

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc