Hanne Steen

Hanne Steen

Frisør

Finally here!

Postet av Hanne Steen den 21. Feb 2013

Heyo world!
Unnskyld for svært lite, eller egentlig null blogging siden skolen startet.. Har vegret meg et par uker med å faktisk skrive det første blogg innlegget, da det er så innmari kleint å skrive noe jeg vet mange andre kommer til å lese. But here we go!

Jeg har prøvd å tenke litt hvordan blogg jeg vil lage; og kunne egentlig bare finne ut måter jeg ikke ville skrive en blogg på. Jeg vil ikke ha den typiske litt kleine rosa-bloggen der det er mange ord på bloggen men veldig lite handling. Men så vil jeg ihvertfall ikke ha en "stikkords-blogg" der det kun er ramset opp masse informasjon uten at man egentlig får noe følelse av hvordan personen bak skriften egentlig er. Så derfor har jeg bestemt meg for å lage en blogg som er 100% meg, og ha litt av alt. 
Dere får prøve å ha litt tålmodighet da jeg ikke er en blogger, men skal prøve å huske å oppdatere dere så ofte jeg kan. :) 

Det vi har vært gjennom på skolen så langt er diverse føn, helform, gradering, like lengder, og nå økende lengder. Jeg syntes vel egentlig alle klippene er ca like vanskelige men føler det har gått ganske bra så langt. Har hatt klippeprøver i helform og parallell gradering der jeg fikk 5+ og 6er, så kan jo ikke akkurat klage! 
Slenger med et bilde jeg tok første dagen vi hadde gradering. Dette er litt økende gradering i nakken på dukka bare. :)

See U :)


Kommentarer

0 Kommentar

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc