Hanne Steen

Hanne Steen

Frisør

What a crazy week!

Postet av Hanne Steen den 2. Mar 2013

En liten oppdatering fra uka som har vært.
På mandag var jeg hårmodell for en fantastisk flink lærling fra Adam og Eva, Sandvika. Det var veldig koselig og fikk høre at håret mitt var fantastisk å jobbe med, så hvis frisørkarrieren ikke går som jeg vil kan jeg alltids satse på å bli hårmodell! hoho :)
 Veldig uvant å være på denne siden av stolen..


På tirsdag hadde vi økende lengder prøve, noe som lagde krisestemning på skolen da de fleste følte det gikk ganske dritt (jeg var en av de) men gikk derfra med en 5er, så det gikk mye bedre enn jeg trodde og er veldig fornøyd :)

På kvelden hadde gamlebyen og grensen ordnet kreativ fora, og vi ble helt mind blowned! Så utrolig kreativt og morsomt konsept, jeg gleder meg masse til neste fora allerede!
 Legger med noen bilder fra kvelden, so you can see yourself.
  

På onsdag startet vi med kombinasjonsklipp, og foreløpig har det vært mange skråe graderinger og lite like lengder.. Så blir spennede å se på prøven vi skal ha på mandag. Men må jo bare tenke at det går som det går, man kan ikke få toppkarakter på alt heller! Nå er det hvertfall helg og jeg tror de fleste har planer om å bli hjemme å lade opp til uken. Det er  ihvertfall mine planer. :) God helg, og snakkes på mandag! 
Love <3

Kommentarer

0 Kommentar

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc