SHU UEMURA - Art of Care

Postet av Adam og Eva Steen og Strøm den 25. Jun 2013

Her i Nedre har vi fått inn en spennende nyhet uken som var - hårprodukter fra Shu Uemura!

Merket er oppkalt etter Shu Uemura, som startet som Makeup Artist i Japan allerede på 50-tallet. Siden da har han jobbet med flere Hollywoodproduksjoner og startet sitt eget makeupmerke i 1967.

Shu Uemura Art of Hair så dagens lys i 2007, og deles opp i Art of Style og Art of Care. I dette blogginnlegget fokuserer vi på Art of Care.

Art of Care består av 7 pleieserier for forskjellige behov:

Art of Oils er basert på Cleansing Oil som Shu Uemura ga ut for første gang som ansiktsrens i 1967. Det finnes i dag tre Cleansing Oil Shampoos, en for fet hodebunn, en for flass og en for normal hodebunn som passer for alle. Cleansing Oil Shampoo vil rense godt i hodebunnen uten å fjerne den naturlige oljebalansen.

1. Full Shimmer er en pleiesere for farget hår og inneholder Musk Rose som fremhever glansen i fargen og hindrer oksydasjon.

2. Silk Bloom er en serie for kjemisk skadet hår og benytter seg av arganolje som reparer hårstrådet og gir håret en myk følelse.

3. Moisture Velvet er en fuktserie som rebalanserer fuktnivået i håret med hjelp av kameliaolje. Denne serien passer for et normalt til tørt hår.

4. Muroto Volume er en pleieserie for å booste volum. Denne serien inneholder krystaller fra Himalaya som ble krystallisert for over 200 millioner år siden og er kjent som de aller reneste krystallene. Muroto Volume gir håret volum uten å gå på akkord med en vektløs følelse eller hårets naturlige bevegelighet.

5. Prime Plenish passer for et hår som har blitt svekket over tid, for eksempel et langt hår. Denne serien inneholder sjasminolje som skånsomt rengjør håret og gir en følelse av revitalisert hår.

6. Shusu Sleek er en serie for et grovt og uregjelig hår. Svartkummen inneholder en perfekt balanse av Omega 3, 6 og 9 i tillegg til et kraftig antioksidant som tilfører hår pleie i dybden og disiplinerer hårstrået.
Kommentarer

1 Kommentar

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc