KARRIÈREN TOK AV PÅ INSTAGRAM

Postet av Adam og Eva Steen og Strøm den 24. Jan 2014

En av våre mest kreative og dyktige hårstylister ble oppdaget på Instagram; deretter fikk han gjøre hår under Paris - og London Fashion Week. Nemlig Alexander Harlem! 

Resten av artikkelen kan du lese, her.

" Det var i mars i fjor at Alexander Harlem, som til daglig jobber som frisør og hårstylist på Adam og Eva i Oslo, satt og bladde gjennom bilder på Instagram, og la ekstra godt merke til noen kule bilder.
– Jeg likte noen av bildene, men visste ikke hvem som hadde tatt dem, sier Harlem til minMote.

Sjokk! Lite visste 26-åringen, som opprinnelig kommer fra Halden, at det var bildene til den verdenskjente hårstylisten Anthony Turner han hadde likt. Plutselig tikket det inn en melding i hans eget kommentarfelt: «Er du i Paris»?– Jeg svarte bare at jeg var i Oslo. Plutselig fikk jeg en ny melding, med spørsmål om jeg kunne komme ned til Paris og jobbe, sier Harlem."

Vi i Nedre, og resten av Adam og Eva konsernet er utrolig stolte av deg, Harlem. Du er en inspirasjon for oss alle og du er veldig dyktig i det du gjør. Din visjon, engasjement og lidenskap for faget er motiverende. Du er helt fantastisk. Stå på videre, kjære!

#
Hege

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.