Harlem Alexander!

Postet av Adam og Eva Steen og Strøm den 7. Sep 2017

 

Harlem Alexander

Blant våre dyktige frisører har vi flinke Harlem, en kreativ og arbeidsom sjel. Harlem har jobbet i Adam og Eva siden 2009 og er senior art director. 

De siste årene har han fått muligheten til å jobbe mye ute på stylingjobber, både i Norge og utenlands, noe han elsker med å kombinere med å jobbe her i salongen med oss på Steen og Strøm magasin. Ønsker du å bestille time hos Harlem?

Ring oss på; 22416263 eller nettbestilling; https://steenogstrom.adamogeva...


Følg også Harlem på instagram: 

https://www.instagram.com/harl...Harlem har de siste årene fått mange spennende stylingjobber, blant disse Victoria's secret 2017, en rekke stylinger for Oslo RunwayParis, London, København og New York Fashionweek. Bildekampanjer for blant annet H&M og Specsavers. 

Kenzo, Chloè, Dior, Acne, Hermès, Balenciaga er blant merker Harlem har stylet for de siste årene, flere av dem under Paris Fashionweek. 

I 2014 ble Harlem kontaktet og ansatt hos i Anthony Turner, og har fått stylingjobber verden rundt siden, noe han trives svært godt med. Namibia, Spania, Hellas og Paris for nevne noen av de fantastiske plassene han har fått oppleve med jobbene. Han liker når det er struktur, effektivitet og all inspirasjonen han kan ta med seg videre fra dyktige kolleger og spennende omgivelser. 

Harlem skal om litt til Paris Fashionweek, og vi ønsker deg masse lykke til!! 


Her er noen bildeserier fra Harlem sine tidligere jobber; 

Her stylet Harlem for Tom Wood under Oslo Runway ss18. Styling for IBEN under Oslo Runway ss18. 


Her er en bildeserie fra da Harlem stylet under Victoria's Secret i 2016. Blant annet kjente modeller som Alessandra Ambrosio, Jasmine Tookes, Josephine Skriver, Roomee Striijd, Stella Maxwell og Lais Olivera. 

Det Harlem trekker frem som det beste med opplevelsen var å treffe jentene, det å få style dem og bli kjent med dem som mennesker, ikke bare modeller. Og resultatet ble jo kjempebra, så jentene spurte likeså godt om ikke han kunne style dem senere for red carpet!! 


 

Her jobbet Harlem under Victoria's secret, i fjor. 


Harlem stylet Helene Myrvang i en kampanje for Specsavers.


// Janicke Kvisle, Adam og Eva Steen & Strøm. 


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc