Et hav av muligheter...

Postet av Adam og Eva Steen og Strøm den 21. Mar 2014



Lars hos oss har hele tiden hatt en forkjærlighet for Redkens' hårpleieserie og stylingprodukter. Han har fra tidlig av karrieren sin hos oss jobbet tett på det artistiske teamet til Adam og Eva som jobber for Redken, og har selv siden 2010 jobbet som artist via Akademiet til Adam og Eva for merket.

Her forleden dag fikk Lars en mail fra sjefen sin i Redken hvor han ble fortalt at han er tatt ut som en i et begrenset utvalg som Redken ønsker å satse på, og blir derfor sendt til New York medio april'14 for å delta på Redkens internasjonale Global Mentorship Program 2014. Dette er et kurs på internasjonalt nivå hvor Redken Norge i samarbeid med Adam og Eva sponser Lars til å dra.



Kurset går ut på å høyne nivået til deltagerne til et internasjonalt høyt Redken-nivå, og Lars får coaching i sceneteknikk og formidling av kreativ kunnskap.

Lars jobber allerede idag på et høyt nivå, og vi kan ingenting annet enn glede oss til å se hvilke nye og uante muligheter dette vil bidra med til karrieren hans!

3 Kommentarer

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.