Frisørdrømmen er i gang.

Postet av Adam og Eva Skole og Akademi den 2. Mar 2015

Tiden går fort og elevene er kommet godt i gang med utdannelsen sin. Det er en utrolig fin atmosfære på skolen og vi ser at de koser seg med det de driver med. Ønsker du mer innblikk i en elev sin hverdag, kan du følge de via studentblogg her.


Vi har hatt besøk av Lars Eriksen Eitran som holdt foredrag for elevene. Lars har selv gått Adam og Eva Skolen og opplevd mye i sin karrière siden da. Alt fra å jobbe i Redken med reiser til New York og Las Vegas, mye freelance (musikkvideoer magasiner etc), og salongjobbing i Adam og Eva Nedre Slottsgate for å nevne noe. Les mer om Lars og følg hans arbeid her.
Vår lærer Anne -Lise holdt demo i skjegg, og tok med seg sjefen sin Ron, fra Adam og Eva Gamlebyen, for å vise elevene. Klippeukene på dukkehoder er forbi, og de har hatt sin første herremodell i stolen. Mange nervøse og spente denne dagen, men mye smilende fjes når alle var satt i gang. Klipp og skjegg gikk bedre enn de trodde, og det var mye flotte herremenn som forlot skolen denne dagen.0 Kommentar

Kommentarer

Kommentarfelt er stengt

Powered by: Bloc