IDA SKIPSFJORD

Postet av Adam og Eva Steen og Strøm den 20. Apr 2015

Ida jobber som junior 2 hos oss, og har vært i Nedre Slottsgate siden august 2014.
Ida har blant annet vært med på Oslo Fashion Week, Oslo trend, Mote med Mening, Max Factor, brude visninger, musikkvideo-innspillinger, mange forskjellige photoshoots og har også vært publisert i magasiner som Personae, W Magasinet, Xquisit Magazine og Papercut Magazine. Hun har også vært med på innspillingen av TV2's "Kollektivet", hvor hun var fast makeup-artist!

Ida har tatt Loreal sitt fargekurs, Color Keys. Hun er utdannet makeup-artist, samt fotterapeut og har jobbet på både spa og hudpleiesalonger. Herfra har hun med seg mye erfaring når det gjelder behandling av mennesker. Ida gjør alt innen klipp og farge, og gjør også makeup - både til hverdags/fest og til bryllup.



"Det jeg liker best med jobben som frisør er å kunne jobbe med mennesker. Hjelpe de til å føle seg bra med seg selv. Liker også godt "før-og-etter" resultater og se forandringen når de har fått en behandling. Godt med varierte dager, der man alltid møter nye typer mennesker med ulike personligheter og får nye utfordringer i jobben jeg gjør. Også det at man har kreativt arbeid der man aldri er utlært og alltid lærer noe nytt. Følelsen av å hjelpe folk med min kunnskap er utrolig givende".


// Stine.





Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.