PRO FIBER

Postet av Adam og Eva Steen og Strøm den 19. Aug 2015

Vi har fått inn fantastiske Pro Fiber fra L'orèal Professionnel!Pro Fiber er et program som starter i salongen med en konsultasjon. En av våre Pro Fiber-sertifiserte frisører vil da analysere nivået av tykkelse og skader på håret ditt, og deretter foreskrive den perfekte pakken for deg.
Med tre forskjellige serier designet for ulike nivåer av tykkelse og følsomhet, kan du oppnå skinnende og sunt hår uansett hårets struktur og skadenivå.Etter første salongbehandling fortsetter du selv hjemme der du bruker hårpleieprogrammet som ble tilpasset deg i konsultasjonen - med foreskrevet shampoo, conditioner og/eller maske.
Bruk Re-charge booster etter ca hver fjerde vask som en erstatning for din conditioner/treatment. Ved hjelp av dette har du samme effekt selv hjemme i opptil 6 uker, som du får første gang i salongen!

Pro Fiber kommer i 3 forskjellige nivåer:

RectifyDette er det laveste nivået, og dette er når hårskaden er utvendig på håroverflaten. Med dette nivået av skade er håret blitt hakkete, det er noe tørt, mindre glans, dusete farge og tynne ender. Vi vil da anbefale Rectify for å få gjenopplivet et sunt utseende på håret ditt.

Restore
Dette er nivå 2 og her er skaden mer intens enn nivå 1. Det indre cortex kan være ubeskyttet og også være utsatt for skader i enkelte områder av hårfibrene. Hår på dette nivået vil ha en grov tekstur, med et kjedelig utseende, en ujevn farge og flisete tupper.
Vi vil da anbefale Restore for å gjenopprette den glatt og silkemyk følelse til håret ditt.

ReconstructDette er det høyeste nivået av skade. Hårstråene er svært skadet, med deler av det som nesten er visnet helt bort. Cortex er utsatt og kan bli svekket. På dette nivået er hårets struktur svært grov og uten glans, falmede farger og flisete spisser.
Vi vil da anbefale Reconstruct for å gjenopprette en sterkere følelse til håret ditt.


For spørsmål om produktene eller salongbehandlingen, ring oss på 22416263.

//Stine og Hanne.
0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc