Adam og Eva Skole og Akademi

Adam og Eva Skole og Akademi

Elev ved Adam og Eva Skolen

Postet av Adam og Eva Skole og Akademi den 8. Sep 2015

Vi har vært så heldig å få lånt litt tid av Christiane Teddy sin skoledag, for å spørre henne noen spørsmål om Adam og Eva Skolen og hennes hverdag på vei mot frisørdrømmen.Christiane Teddy er 26 år gammel og kommer fra Oslo.


 • Hvorfor hadde du lyst til å bli frisør?
  • Jeg har alltid interessert meg for hår og styling. Jeg synes det er veldig gøy og hadde lyst til å lære mer om faget. Veldig ofte eksperimenterer jeg både på meg selv og bekjente, og det er utrolig gøy å få utdanne seg innenfor noe som er drømmejobben for meg. Jeg kommer fra en veldig kreativ familie og føler at jeg har kreativiteten i blodårene.

 • Hva er det med frisørfaget som virker spennende?
  • Jeg ELSKER hår! Jeg bruker veldig mye tid på mitt eget hår og synes det er utrolig gøy. Jeg har lyst til å bli dyktig i alt som har med hår å gjøre. • Hvorfor valgte du Adam og Eva Skolen?
  • Jeg har alltid tenkt at Adam og Eva skolen var det naturlige valget for meg, det var egentlig ikke noe annet alternativ. Alle idolene mine innenfor faget jobber enten i Adam og Eva, eller har tatt utdanningen sin gjennom Adam og Eva skolen. Sosiale medier har også fått skolen til å virke veldig attraktiv og spennende.

 • Hvor hadde du hørt om skolen?
  • Jeg hadde hørt om skolen igjennom venner og frisører. Alltid spurt frisører jeg har gått til om utdanning. Skolen har også alltid dukket opp på nettet.


 • Hva er forventningene dine og inntrykket ditt av skolen?
  • Forventningene er veldig høye! Skolen har overgått forventningene mine så langt. Det skapes en glede rundt faget der alle skal lære. Skolen lærer bort kunnskapen veldig riktig.


 • Hvordan synes du skolehverdagen er lagt opp?
  • Jeg synes skolen har lagt opp undervisningen smart med tanke på mengde teori og praksis. Den første uken med teori var veldig tung men man får så igjen for det i praksisen. Lærerene er flinke til å se og bli kjent med alle elevene. Dette er en varm og god skole.


 • Hva er drømmene dine?
  • Drømmen er å nå de små målene. Jeg tar litt og litt av gangen og ønsker selvfølgelig å bli en god frisør. Nå har jeg fullt fokus på skolen, men når jeg kommer ut i jobb ønsker jeg å kunne jobbe med mye innenfor faget. Jeg vil også jobbe utenfor salong med styling. Jeg drømmer om å jobbe i en salong hvor jeg trives veldig godt!


 • Hva vil du til andre som sitter med frisør drøm i magen?
  • Go for it! Vær fokusert og fullfør 100%.Ønsker du mer informasjon om skolen vår, trykk her: http://skolen.adamogeva.no/p/1976/om-oss


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc