LET'S SHAVE!

Postet av Adam og Eva Steen og Strøm den 18. Feb 2016



Vi har fått inn Shave-produktene til American Crew!



MOISTURIZING SHAVE CREAM

Dette er en barberkrem som er basert på naturlige ingredienser som gjør huden mykere. Den legger seg som en beskyttende hinne over huden og gir en jevn overflate som barberhøvelen glir lett over noe som motvirker irritasjoner i huden.

Inneholder kraftfulle antioksidanter som beskytter huden ved barbering - aloe vera og avokadoolje gir maksimal beskyttelse for tørr og irritert hud.


PRECISION SHAVE GEL


Dette er den ultimate barberingsgele for en tett og behagelig barbering. Gresskarekstrakt og Tea Tree Oil beroliger huden og forebygger rød og irritert hud.

Kan brukes på ansikt, kinnskjegg, hals og hode. Inneholder aloe vera som tilfører huden ekstra fuktighet.




ULTRA GLIDING SHAVE OIL

Denne beskytter og forbereder huden for optimal barbering med sin blanding av 12 naturlige oljer. Barberoljen mykgjør huden og skjegget, og sikrer en ren og tett barbering.

Slik anvendes den:

Gjør ansiktet vått med varmt vann. Hell 3-4 dråper i håndflaten og massér de inn i skjegget. Gjør ansiktet ditt vått igjen etter 15-20 sekunder, før du begynner å barbere deg. Massér mer oilje inn i skjegget hvis du opplever at høvelen ikke glir godt, eller ansiktet føles for tørt. Tørk ansiktet med et håndkle når du er ferdig. Følg så opp med American Crew After Shave Moisturizer.


POST-SHAVE COOLING LOTION

Dette er en after-shave lotion med en avkjølende effekt som tilfører fuktighet, samt at den pleier og beroliger huden.

Den har en totrinnsformel som fungerer både som en fuktighetskrem og beroligende after shave. Aktive mineraler gjenoppretter hudens balanse, mens Tea Tree og mentol har en kjølende effekt som etterlater huden kjølig og frisk. De beskyttende antioksidantene arbeider for å beskytte huden mot miljøforurensing, kalde vinte osv.




Du finner produktene hos oss i 4.etg på Steen og Strøm!


//Adam og Eva, Steen og Strøm


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.