POWER OF CURLS

Postet av Adam og Eva Steen og Strøm den 5. Apr 2016


Teamet vårt på Steen og Strøm inspireres hele tiden, denne gangen er det krøller!

Krøller skal ikke gjemmes bort, men vises fram med stolthet:




Her er noen enkle tips til hvordan du kan holde krøllene dine vakre og sunne:

Lufttørk håret

Om du unngår å bruke hårføner og/eller rettetang, slipper du å få tørt og bruset hår. Når det lufttørkes, vil også frisyren din se finere, samt mer naturlig ut og med mer markante krøller.

Fuktighetsgivende sjampo

Krøllete hår er gjerne litt mer tørt og trenger mer fuktighet for å holde seg sunt og glansfullt. Derfor kan det være lurt å vaske håret med en sjampo som tilfører masse fuktighet og også kure med jevnlig mellomrom.

Bruk conditioner

Balsam gir fuktighet til håret, men for mye kan tynge det og få det til å se matt eller fett ut. Det kan være lurt å ikke påføre i hele håret, men fra midten og ut til tuppene.

Styling

Bruk gjerne en krem, olje eller et serum som fremhever og definerer krøllene. Det vil gjøre krøllene mer medgjørlige og sørger for at de holder seg på plass.

Børsting

Gre helst håret kun når det er vått. Man kan bruke fingrene som kam og "dytte" håret på plass. Overdreven børsting kan gjøre håret brusete.


---------------------------------------------------------------------


Trenger du tips til dine krøller?

Kom innom salongen vår i 4.etg på Steen og Strøm så hjelper vi deg med riktig styling- og pleieprodukter tilpasset dine krøller.


//Adam og Eva Steen & Strøm


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.