Redken Chemistry treatment:

Postet av Adam og Eva Steen og Strøm den 2. Sep 2016









Hva er det?

Redken Chemistry System består av produktene som blir kalt, Shot Phase og Shot Phix, som er en intens kur-behandling som man bare får i salong.




Hva en Shot Phase, og hva er en Shot Phix?



Shot Phase: om håret ditt trenger fukt, proteiner eller fargebevarig, avgjør din frisør. De forskjellige Shot Phase inneholder proteiner, naturlige oljer og andre nærende ingredienser, og som gir håret en konsentrert dose av hva det trenger mest.




Shot Phix: formulert med Redkens eksklusive Interlock Protein Network (IPN) , er dette en sur spray-on lotion som hjelper å "låse" inn de spesialiserte ingredienser som Shot Phase inneholder. Den balanserer også pH-nivået i håret og hjelper til med å forsegle hårstråene å forlate det i sin mest kompakte og sunne tilstand.



Hvor ofte?

Hvor ofte du tar en Redken Shot, kommer ann på hvor ofte du besøker din frisør og hvor god du selv er på å behandle håret ditt hjemme. Når du har tatt en av etterbehandlingene i salongen, varer denne i opptil 10 vask!



Hvordan gjøre det selv?


I disse dager har Redken tilbud på sine hjemmekurer! Hvis du tar en av Redken sine etter-behandling her i salongen, får du en av disse til -50%!

(Alle bildene er hentet fra google.com)



Har du noe spørsmål, ring oss gjerne på 22416263, eller kom innom oss i 4.etg på Steen og Strøm Magasin.

Book ditt neste frisørbesøk hos oss her.


//Adam og Eva Steen og Strøm


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.