SYNERGY

Postet av Adam og Eva Steen og Strøm den 23. Okt 2014

16.10.2014 fikk vår kjære Lars igjen vist oss hva han er god for og ikke minst inspirert oss alle.
Lars har nemlig vært en av tre kreative personer som har kreert en fantastisk bildeserie kalt SYNGERGY.

Billedserien SYNERGY er en hyllest til de kreative håndverkerne som til enhver tid jobber bak kameraet. Fokuset var derfor på de tre fagfeltene som skaper dynamikken – og hvor formålet ikke er å selge, men snarere dyrke det som skaper et godt bilde:

FARGE, FORM OG KOMPOSISJON.

Serien er basert på et samarbeid mellom tre kreative personer, med hvert sitt felt innenfor fashion: fotograf Thomas Brun, make up artist Marthe Kroondjik og ikke minst vår hårstylist Lars Eriksen Eitran. Resultatet er en serie på seks fargesterke og grafiske bilder, med et dynamisk beskuende.







Kvelden ble vellykket med flott oppmøte av venner og bekjente - samt god hjelp ifra assistenter ifra Adam og Eva Skolen.

- Vi i Nedre er så stolte av deg, kjære. Du er fantastisk frisør med et talent og engasjement større en de fleste. Det er en ære og få jobbe med deg, og du er en strålende mentor og inspirasjon for oss alle. Du har nådd langt allerede, men det stopper ikke her. Du skal nå lengre, og vi gleder oss til å være en del av din utvikling. Dette har du fortjent - Vi er så glad i deg.

// Hege - på vegne av alle i Nedre Slottsgate.


2 Kommentarer

Kommentarer

  • Adam og Eva Storgata

    vi digger deg oxo :) - Danielle

    24 oktober 2014
  • Adam og Eva Aker Brygge

    Sååå utrolig bra, Lars! Du er et unikum! En glede og inspirasjon for alle du møter på din vei! Vi digger deg! -Hege

    23 oktober 2014

Logg inn for å skrive en kommentar.